Навигация English Русский Deutsch Romanian Français

26Фев

Магия по Коледа с Астор и Ангел Заберски Brass Band

09.12.2017г.

Фестивален и конгресен център, Варна, 9-ти декември, 19:00 - 21:00ч.

Един изпълнен с чудеса приказен концертен спектакъл с много подаръци и новогодишни ефекти, който ще зарадва малките и техните родители ведно.
Илюзионист номер едно Астор е най-очакваният магьосник в света на децата, а и на големите, така че, разчитаме на гарантиран успех и най-вече на магията на Коледа.
Астор не само ще влезе в роля, но и ще раздаде подаръци, така, както само той може да го направи - с тънкости и трикове, с фокусите и чудесата на магьосничеството. В оглед на неговото всепризнато творчество и уникалност като МАГ, имайки предвид и неговата възраст, варненската публика ще има удоволствието отново да се срещне с вълшебствата и приказния свят на великия магьосник, надяваме се, с удоволствие и празничност.
Ангел Заберски-син е в ролята на композитор и диригент на септета, който ще създаде своеобразна музикална среда на сюжета. Очаквайте авторска, а не комерсиална музика, поднесена на живо, а не на запис, с образователни моменти за малки и големи - всичко това по посока сцената да възпитава подрастващото поколение, а защо не и техните родители?!
За малките, музиката ще бъде подбрана целенасочено и тематично, като в творчеството на Ангел Заберски има и произведения не само в джаз, но и в класика, и пиеси за деца.
Варна Ви предлага спектакъл, който да съчетава две, та дори и три поколения в една зала и като подарък - една магична предколедна музикална приказка, в синкретично, живо и истинко изкуство, което днес все по-трудно се реализира, в конкуренция с лесно произвежданите постпродукции без импровизация, без авторство и без сътворяване на живо на сцена.../.

Билети можете да закупите от касите на ФКЦ и по електронен път на https://goo.gl/1CY2tG

 

Други предстоящи

забележителноститена Варна

Фонтан на пл. Независимост

Фонтан на пл. "Независимост"

Фонтанът на пл. "Независимост" е най-големият в града. Той бе реновиран през 2015 г. по проект „Естетизация и модернизация на главна пешеходна...
Прочети повече Виж всички
Добави обект
  • Къде да отседна
  • Нещо за хапване
  • Свободно време